Ejal 40 Mélyhidratáló Skin booster kezelés

Miért érdemes az EJAL40 kezelést választani?

Az EJAL40 egy innovatív technológiával előállított 3 különböző molekula súlyú hyaluronsavat tartalmazó biorevitalizációs készítmény. Egy ampulla 40 mg hyaluronsavat tartalmaz, mely a 3 lépéses kezeléssorozatnak köszönhetően helyreállítja a természetesen csökkenő hyaluronsav szintjét a bőrben.

Kinek ajánljuk?

Az EJAL40 kezelést elsősorban azoknak a pácienseinknek ajánljuk, akik látványos és gyors kezeléssel szeretnének javítani bőrük minőségén, dehidratáltságán, finom ráncaikon.  Tökéletesen alkalmas napfény okozta károsodások kezelésére is.

A kezelés előnye, hogy nagyon kevés szúrással jár. Elegendő az arc két oldalán csak 4-4 meghatározott ponton beadni, mert a nyirokkeringésen keresztül egyenletesen eloszlik a bőrben.

Miben segíthet az EJAL40 kezelés?

Segít javítani a kissé megereszkedett, dehidratált bőr minőségét, hatására a bőr rugalmasabb, teltebb, hidratáltabb lesz.

Segít  a megjelenő ráncok finomításában.

Visszaállítja a bőr térfogatát, javítja az arckontúrt.

Lifting hatást eredményez.

Megújítja az öregedés és a napsugárzás következtében károsodott bőrt.

Sajnos az öregedés jelei a bőrön mutatkoznak meg először. Az EJAL 40 egy olyan biorevitalizáló gél, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az extracelluláris mátrix (ECM) alapszerkezetét újjáépítse. Hatékonyságának köszönhetően képes újrastruktúrálni és megerősíteni az extracelluláris mátrixot,  a sejt közötti állományt, amelynek jelentős szerepe van a kötőszövet fizikai tulajdonságainak kialakításában. Helyreállnak a bőr fiziológiai funkciói, javul a bőr tömörsége, megújul az öregedés és a napsugárzás következtében károsodott bőrt.

Hogyan éri el ezt?

Úgy, hogy az EJAL40 hatóanyag növeli a kollagén rostok bioszintetikus képességét. Olyan optimális mikrokörnyezetet teremt, mely serkenteni az új kollagén- és elasztin rostok létrehozásának termelését, fokozva a sejtaktivitást, a hidratációt, valamint a kollagén, elasztin és hyaluronsav szintézist.

Leggyakoribb alkalmazási területei:

Az arc és a nyak és a dekoltázs területe.

Hogyan működik?

Az EJAL40 ampulla összesen 40 mg hyaluronsavat tartalmaz. A 2 ml hatóanyagot az arc két oldalán meghatározott 4-4 biorevitalizációs pontba injektálja a bőrgyógyász szakorvos. A hatóanyagot nem kell masszírozni,  a nyirokkeringésen kereszetül terül szét a bőrben. Segítségével természetes hatású friss, üde arcbőrt érhetünk el.

Hány kezelés szükséges?

Az EJAL40 hyaluronsavas kezelésből a javasolt protokoll 3 alkalomból áll. Az első két kezelés havonta majd a harmadik kezelés két hónap elteltével ajánlott. Az első kezeléssorozat után, akár fél évig is tartós eredmény tapasztalható.

A rugalmasabb bőr és a hosszantartó eredmény érdekében a kezelés sorozatot évente két alkalommal érdemes elvégezni.

Mennyire biztonságos?

A mindössze 4-4 szúrási pont segítségével minimalizáljuk a mellékhatásokat.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A kezelést követően a bőr felfrissül és az eredmény pár nap után érezhetővé és láthatóvá válik. Nincs lábadozási idő, vérzés, duzzanat nem tapasztalható, így a páciens rögtön visszatérhet mindennapi teendőihez.

A kezelés napján sminkelni és sportolni nem javasolt. Másnap már sminkelhető a kezelt terület. Fényvédő használata kiemelten fontos a kezelést követő hetekben!