Hyaluronsavas Ráncfeltöltés, Volumenpótlás

Szeretnél gyorsan és könnyedén 5-10 évet fiatalodni?

Válaszd a hialuronsavas arc- és ráncfeltöltést, mely fiatalok és idősebbek számára is ideális megoldás. Nemcsak a kor előrehaladtával megjelenő ráncokat lehet vele korrigálni, hanem volumenpótlásra, arcformázásra és profilharmonizációra is alkalmas. Nincs korhatár, érdemes már fiatalon elkezdeni, ha szükséges, így időt nyerhetünk, és fiatalos kinézetet a jövőben is.

A bőr rugalmassága sajnos nem tart örökké, bár fiatalabb korunkban hajlamosak vagyunk azt gondolni. Az idő előrehaladtával azonban csökken a feszesség és a hidratáltság, ami előbb halványabb, majd egyre mélyebb ráncok kialakulásához vezet. Az esztétikai orvoslás számos megoldást dolgozott ki ennek kezelésére, ezek közül pedig a legújabb és legkorszerűbb a hialuronsavas ráncfeltöltés és volumenpótlás.

Az esztétikai kezelések célja ennek a folyamatnak a megelőzése vagy javítása – próbáljuk visszaállítani az eredeti arcformát. Az arc egészét nézzük, és ennek megfelelően végezzük el a volumenpótlást illetve a ráncfeltöltést: egyaránt kezeljük a középarcot, az arc alsó harmadát, illetve az állvonalat is az ideális eredmény eléréséhez.

Az arc öregedése során nemcsak a bőr különböző rétegeiben alakulnak ki változások, hanem a bőr alatti szövetekben is.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés alkalmazása:

-az arcon, homlokon, nyakon megjelenő ráncok mélységét csökkenti
-a ráncokat feltölti, kisimítja

-hatására a szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak, a szem körüli ráncok elsimulnak

-csökkenti az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélységét, és feltölti azt

-eltünteti az arcon látható bemélyedt – jellemzően pattanások által okozott – hegeket

-elsimítja és feltölti a szájzugban, száj körül megjelenő ráncokat.

-supermodel look (járomív és állvonal kiemelése)

A kezelés menete:

A kezelés időtartalma általában 30 perc.

A ráncok feltöltését helyi érzéstelenítésben így fájdalommentesen végezzük, az eredmény a kezelést követően azonnal látható. A beavatkozás nyomaként egy-egy apró pötty látszik az arcon a tűszúrások helyén, de 1-2 nap alatt ezek nyomtalanul eltűnnek. A ráncfeltöltés eredménye 6-10 hónap elteltével várhatóan csökken, vagyis a bőr fiatalos, ránctalan megjelenésének megőrzése érdekében a beavatkozást célszerű megismételni. Mimikai ránckezeléssel kombinálva jelentősen növelhető a kezelés tartóssága.