Phi Bright-Microneedling Kezelés

A Phi Bright csomag lehetővé teszi, hogy személyre szabott koktélt készítsünk minden egyes vendég számára az egyéni igényeknek megfelelően – a bőr típusa, a bőr állapota és a különböző bőrproblémák, például pattanások, hegek, hiperpigmentáció, sötét karikák, ráncok.

A microneedling kezelés óriási eredményeket nyújt a testen is.

Azzal a céllal, hogy a hiperpigmentációt és hegeket eltávolítva egyenletesebbé tegye a bőr felületét.

Hegek kezelése

a microneedling különböző bőrrétegeket sért fel, epirermis, és dermis,és mikrosérüléseket okoz. ez segítui a bőr természetes regenerációját és öngyógyító folyamat megy végbe.

A bőr saját fibroblastjainak a termelése megnő, olyan kötőszöveti sejtek, melyeknek strukturális jelentősége van, a fibroblasztok kollagénné és elasztinná válnak, kötődnek a rgi kollagéenkhez.

A microneedling megnöveli az áteresztő, felszívóképessséget, és csatornákat nyit a bőrben, kinyitja a sejtmenmbránok csatornáit,. mely lehetővé teszi, hogy az aktív anyagok a bőrbe hatolnak, ezzel lehetővé teszik az eredmények hosszú hatását.

A Phi Bright szérumok egy speciális Brightenyl komplexet tartalmaznak, amelynek fő hatóanyaga, a diglukozil-gallinsav a bőr aktivátorainak új generációja, amelyet a természetes bakteriális flóra hatására aktiválunk a bőrön.

Ez a komplex helyreállítja a tökéletes és egyenletes bőrszínt azáltal, hogy több szinten blokkolja a melanogenezis folyamatát, ezáltal szabályozza a bőr sötétedését és csökkenti a hiperpigmentációt.

Ezenkívül védi a bőrt, nyugtató hatású és csökkenti a bőrpírt. Az afrikai nyírkivonat (Anogeissus leiocarpa) aktív komplexuma antioxidáns hatása mellett segíti a C-vitamin eljutását a fibroblasztokba – a kollagénszintézis helyére.

Ezt a szérumot a mikrotűszúrás technikájával alkalmazzuk, amely lehetővé teszi, hogy pontosan azt érjük el, amire a bőrnek leginkább szüksége van – mélytáplálást és a természetes regeneratív képességek hosszú távú stimulálását.

Sok más szilikonokat, ásványi olajokat és pigmenteket tartalmazó terméktől eltérően, amelyek csak a bőr felületi megjelenését befolyásolják, a Phi Bright teljesen természetes módon éri el hatását, és mélyen gazdagítja a bőrt nélkülözhetetlen tápanyagokkal.

Nyugtató tulajdonságainak köszönhetően ez a szérum alkalmas a bőrpírre hajlamos érzékeny bőrre is. Az eredmény egyenletes és ragyogó bőr, egészséges bőr, káros összetevők használata nélkül.

A kívánt eredmények elérése érdekében általában 3 kezelésre van szükség, mindegyiknél 2 héttel különbség van. Az eredmények 4-6 hónapig tartanak.