Skin Booster Kezelés

A bőr öregedése egy természetes ugyanakkor lassú, de visszafordíthatatlan folyamat, melyhez a sejtek öregedése, az oxidatív stressz és a hormonális változások is közrejátszanak. A bőrünk rugalmasságáért és hidratáltságáért felelős hialuronsav és kollagén is egyre kisebb mennyiségben van jelen a kültakaróban. A napozás, a levegő szennyezettsége, a stressz, a nem megfelelő étrend és életmód felgyorsítják a bőr idő előtti öregedését, melynek eredménye az egyre szárazabb, ráncosabb, fakóbb, petyhüdtebb bőr.

A Skin Booster sokkal „finomabb” eredményt biztosít, mivel nem az arc volumenét változtatja meg, hanem a bőr állagát, szerkezetét fiatalítja meg. A Skin Booster a hyaluronsavas arcszobrászat kitűnő kiegészítő kezelése lehet, amelynek során nemcsak az arcforma válik fiatalosabbá, hanem bőrének állaga is.

A Skin Booster kezelés belülről, intenzíven hidratálja a bőrt. Javítja a bőr rugalmasságát és szerkezetét, fokozatosan fiatalít. Célzottan a bőr középső rétegébe – ahová a hidratálókrémek már nem jutnak be – injektáljuk a keresztkötött hyaluronsavat, amely a súlya ezerszeresének megfelelő mennyiségű vizet képes megkötni. A fáradt bőrön alkalmazva a hyaluronsavas kezelés egy bőr alatti hidratálóraktárt alakít ki, amely helyreállítja a bőrben a vízegyensúlyt. Kisimítja a finom ráncokat elsősorban az orcákon, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejen. Néhány kezelés után a bőre simább, ragyogóbb és rugalmasabb lesz.

A hagyományos hyaluronsavas feltöltések az arc öregedése során megfogyatkozó zsírszövetet, az arc természetes volumenét állítják vissza. A Skin Booster abban különbözik ettől, hogy magát a bőrt fiatalítja: belülről hidratálja a bőr középső, rugalmas rostokat termelő rétegét, amely fiatalon tartja a bőrét. Így az tartósan ragyogó és hidratált marad.

A Skin Booster kezeléssel természetes anyag felhasználásával egyszerre végzünk bőrfiatalítást, bőrrevitalizációt és növeljük a bőr tömörségét, melynek eredménye akár 9 hónapig is kitart. 

Tipp! Kérje a Skin Booster kezelést, ha az alábbi tüneteket észleli: 

  • bőre könnyen kiszárad, töredezik
  • bőre durva felszínű és a sminket nem tudja egyenletesen felvinni
  • a hidratáló krémekkel nem ér el megfelelő eredményt
  • ha a smink megül a finom ráncokban -ha smink nélkül is magabiztos szeretne lenni

A látványos eredmény érdekében a 3 kezelés után félévente 1 kezelés szükséges. Az eredmény: akár 6 hónapig tartó természetes, ragyogó, hidratált bőr.